Securitas security Madrid

Tehnička zaštita

Securitas vam može obezbijediti najsavremeniju tehničku zaštitu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Ugrađujemo sve vrste sistema

Svi savremeni sistemi tehničke zaštite koji se nalaze trenutno na međunarodnom tržištu su dostupni i klijentima Securitasa. U to spadaju: video nadzor, protuprovala, vatrodojava, kontrola pristupa i druge sisteme u skladu sa potrebama klijenta. Pri ugradnji koriste se najkvalitetniji elementi renomiranih proizvođača i odobravaju odgovarajući garantni rokovi. Obezbjeđujemo servisiranje i održavanje svih sistema koje je su ugradili naši tehničari.

Dodatna vrijednost u Securitasu

Sve centralne jedinice sistema tehničke zaštite u komunikaciji su sa nadzornim centrom Securitasa BH putem: telefonske linije, GSM-a, GPRS-a ili LAN-a, tako da u slučaju bilo kakvog problema na sistemu (prekid telefonske linije, provala, sabotaža, kvar...) dojavno-operativni centar Securitasa prima informaciju i djeluje shodno ugovoru ili posebnom zahtjevu klijenta.

Foto Art

Jedan od najvjernijih klijenata Agencije Alarm West, sada Securitas d.o.o. Mostar je marketinška agencija Fotoart iz Sarajeva. Agencija Fotoart je mijenjala svoje poslovni prostor, ali je i dalje angažirala Agenciju Securitas za u

Više o saradnji sa Foto Artom

Zaštita banaka je poseban izazov.

Raiffeisen banka je jedna od vodećih finansijskih institucija u Bosni i Hercegovini. U isto vrijeme je jedan od naših najodanijih i najznačajnijih klijenata.

Više o saradnji.
*
*