Skip to main content

Tarčin Forest Resort and Spa

MGallery Hotel Collection - odmor i užitak za sva čula

Tarčin Forest Resort and Spa je luksuzni hotel sa 5 zvjezdica i ponosni član Accor Hotels grupacije.

Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne tehnologije. Ambijent enterijera, usluga hotela, te prirodno šumsko okruženje svim zaljubljenicima u hedonizam obećavaju nezaboravno iskustvo pri svakom boravku.

Posjetite Tarčin Forest Resort i Spa

Sigurnosno rješenje

U hotelu je Securitas napravio sigurnosno rješenje koje garantuje prisustvo diskretnih, ali uvijek budnih, zaštitara fizičke zaštite uz podršku interventnih timova i vezu sa Securitasovim operativnim centrom. Dodatno je napravljeno rješenje za instalaciju i održavanje video nadzora koje omogućava bezbrižan boravak gostima hotela. Kombinacija ovih usluga, te ugradnja Securitasovih tehničkih sistema tokom izgradnje hotela omogućila je sveobuhvatnu zaštitu i pravi primjer "security solution-a" kod klijenta.

Saradnja u interesu krajnjih korisnika, a to su gosti hotela

Prema riječima Ahmeda Ejubovića, managera operacija u Tarčin Forest Resort and Spa hotelu, saradnja sa Securitas agencijom je uvijek bila na visokom nivou profesionalizma.

Gospodin Ejubović navodi kako je hotel tokom saradnje koristio više usluga Securitas agencije kao što su „Fizičko osiguranje“ i „Video nadzor“ te ističe da je Securitas agencija uvijek bila na raspolaganju za sve upite i zahtjeve hotela, kao i da su ekspeditivno i profesionalno odgovorili na visoke standarde Tarčin Forest Resort and Spa hotela.

Žao nam je, ne možete posjetiti našu stranicu kroz pretraživač koji trenutno koristite. Pokušajte kroz: Chrome, Safari, Firefox ili Edge.