Skip to main content

Fizička zaštita

Fizička zaštita podrazumjeva prisustvo čuvara na objektu koji štiti ljude i imovinu od uništenja, oštećenja, krađe i drugih oblika opasnog ili štetnog djelovanja.

U slučajevima dodatnih zahtjeva spremni smo obezbjediti zaštitare koji govore strane jezike, poznaju borilačke vještine, imaju razne certifikate i dozvole o položenim specifičnim kursevima.

Fizičku zaštitu objekata u Securitasu nadopunjujemo različitim sistemima tehničke zaštite. Tako nastaje sigurnosno rješenje koje je idealno za specifičan objekat i klijenta.
Svi Securitasovi zaštitari mogu trenutačno poslati izvještaj sa fotografijama o stanju na štićenom objektu. Klijent može imati i izvještaj o kretanju i obilascima zaštitara na objektu.

Tokom cijele godine vrše se interne kontrole, provjere psihofizičkih sposobnosti, poznavanja zakonskih ovlaštenja, upotrebe fizičke sile, upotrebe vatrenog oružja. Na osnovu rezultata provjera zaštitari se raspoređuju na pojedine objekte i sektore rada.

Mi smo Securitas

Mi pomažemo da vaš svijet bude sigurnije mjesto

Pročitaj više
An error has occurred while getting captcha image
Žao nam je, ne možete posjetiti našu stranicu kroz pretraživač koji trenutno koristite. Pokušajte kroz: Chrome, Safari, Firefox ili Edge.