Skip to main content

Malak Regency Hotel

Ovaj jedinstveni hotel s pet zvjezdica idealan je za goste na poslovnim putovanjima kao i za one željne opuštanja u zelenoj oazi Ilidže

Malak Regency Hotel je luksuzni hotel s pet zvjezdica, nalazi se u Sarajevu, u zelenoj oazi Ilidže, na obali rijeke Željeznice, u neposrednoj blizini Velike aleje. Hotel raspolaže sa 174 luksuzno opremljene sobe i apartmana raspoređenih na sedam etaža. Prepoznatljiv kao hotel najvećeg nivoa kvaliteta na tržištu, obiluje bogatim sadržajem: restoran Malak, café restoran Orient, Spa by Malak i Beauty by Malak su mjesta unutar hotela u kojem svoju oazu gastronomskog užitka, mira i opuštanja pronalaze gosti hotela i eksterni gosti.

Posjetite Malak Regency Hotel

Povjerenje klijenta nam na najvažnije

U Securitasu se trudimo uvijek na poslovima fizičke zaštite odabrati zaštitare koji govore strani jezik, koji imaju zadovoljavajuće komunikacijske vještine kako bi u isto vrijeme mogli biti vrijedan ambasador kvaliteta poslovanja Securitasa ali i hotela. U Malak Regency hotelu pored usluge fizičke zaštite radimo i održavanja instalirane tehničke opreme, a hotelu je na raspolaganju i intervencijski mobilni tim.

Zadovoljstvo klijenta je najveća nagrada

U svemu što radimo težimo najvišem nivou kvaliteta. Brigu o sigurnosti gostiju i imovine hotela pored svakog našeg zaposlenika smo povjerili Securitas-u od samog otvorenja našeg hotela 2016. godine. Veoma smo zadovoljni profesionalizmom, izgledom i saradnjom sa Securitas-om, čije zaposlenike vidimo kao dio Malak porodice.“, izjavio je generalni menadžer Malak Regency Hotela, gosp. Orhan Spahić.

Žao nam je, ne možete posjetiti našu stranicu kroz pretraživač koji trenutno koristite. Pokušajte kroz: Chrome, Safari, Firefox ili Edge.