Skip to main content

Sigurnosna rješenja

To je rješenje kojim na vašoj lokaciji ugrađujemo našu opremu i pružamo vam niz drugih usluga zaštite istovremeno.

U mjesečnu cijenu najma opreme uključena je naša briga za ispravnost i održavanje sredstava tehničke zaštite.

Fleksibilna rješenja

Kako bi naši klijenti dobili najbolju moguću zaštitu, mi sigurnosno rješenje prilagođavamo specifičnim potrebama svake lokacije i svakog pojedinca. Koristimo iskustvo i znanje svojih kolega iz cijelog svijeta.

Jedan kontakt

Za sva vaša pitanja, eventualne probleme ili zahtjeve na raspolaganju vam je jedna osoba u Securitasu koja brine o svemu. Zadatak kontakt osobe je da bude flekdibilan i unutar sistema Securitasa pronađe najbolje rješenje za potrebe klijenta.

Prevencija

Svaki dan dolaze izvještaji i iskustva u radu u iz SOC-a iz 56 zemalja svijeta na jedno mjesto. Analizom podataka koje primaju senzori, kamere, sistemi automatskog prepoznavanja i drugo možemo proaktivno djelovati u cilju sprječavanja krađe ili štete imovne klijenta.

Sigurnosna rješenja

Securitas se izdvaja na tržištu svojim kombinacijama sigurnosni usluga. Usluga znači: naša oprema, jedan kontakt, jedan mjesečni račun. Dozvolite nam da brinemo umjesto vas.

An error has occurred while getting captcha image

Sve vrste privatne zaštite

Žao nam je, ne možete posjetiti našu stranicu kroz pretraživač koji trenutno koristite. Pokušajte kroz: Chrome, Safari, Firefox ili Edge.