Securitas u svijetu

Securitas u svijetu objedinjuje svoje poslovanje kroz Securitas Group, odnosno preduzeće koje je na štokholmskoj berzi predstavljeno pod nazivom Securitas AB.

Securitas u svijetu upošljava preko 370,000 ljudi u 56 zemalja svijeta. Glavne usluge koje pruža su: fizička i tehnička zaštita, mobilna intervencija i monitoring, te konsultantske i detektivske usluge. Poseban naglasak u komunikacija sa klijentima se stavlja na kombinovanu i specijaliziranu zaštitu, što znači – prilagođenu potrebama korisnika.

U 2019. godini ukupna prodaja je iznosila MSEK 110,899 ili 19.763 MBAM. Više o poslovanju na međunarodnom nivou možete pročitati u godišnjem izvještaju o poslovanju za 2019. godinu. Cijeloviti izvještaj o održivosti poslovanja možete naći ovdje.

Securitas na berzi Dionice Securitasa se nalaze na Stockholmskoj berzi, sada NASDAQ OMX Stockholm, od  1991. godine.

Usluge

Sve vrste privatne zaštite

Securitas je uvijek spreman napraviti procjenu ugroženosti i napraviti rješenje koje kombinuje više pojedinačnih usluga. Na taj način vam garantujemo sigurnost, a cijenu prilagođavamo vašim mogućnostima.

Žao nam je, ne možete posjetiti našu stranicu kroz pretraživač koji trenutno koristite. Pokušajte kroz: Chrome, Safari, Firefox ili Edge.