Securitas security Vienna

Sigurnosni inženjering

Spremni smo dati vam savjet, napraviti preinaku postojećih sistema zaštite, napraviti plan zaštite osoba, prostora ili manifestacija, ali prije svega, prilagoditi naše resurse vašim potrebama.

Tehnička zaštita

Kada je u pitanju tehnička zaštita, naši iskusni i certifikovani tehničari i inženjeri mogu napraviti procjenu ugroženosti objekta koji želite zaštiti, zatim prijedlog optimalnog načina zaštite, te dostaviti nacrte i planove. Uz to vam svakako pripadaju i preporuke tehničkih specifikacija materijala i opreme koje je potrebno ugraditi kako bi izvođenje projekta bilo kvalitetno.

Fizička zaštita

U sektoru fizička zaštite uvijek su na raspolaganju stručnjaci koji imaju dugogodišnje iskustvo na terenu i koji će napraviti najbolju procjenu prostora, situacije i drugih elemenata i na osnovu toga odrediti stepen rizika i potrebni opseg zaštite.

Ili kombinovano?

Iskusni stručnjaci u svim agencijama i svim sektorima rade zajedno kako bi napravili najbolju procjenu rizika, pronašli najoptimalniju zaštitu i odredili napovoljniju cijenu za naše klijente.

Sarajevo City Center

je veliki prodajni centar u Sarajevu za koji smo napravili jedinstveno rješenje kombinovane zaštite.

Više o riješenju
*
*