Securitas BH sponzor zlatne kadetske košarkaške reprezentacije

24. maj 2016

Kadetska košarkaška reprezentacija U-17 BiH dobila je generalnog sponzora kompaniju Securitas BH d.o.o. koja će finansirati odlazak izabranika selektora Josipa Pandže na Svjetsko prvenstvo u Španiji koje se održava od 23. juna do 3. jula.

Kadetska košarkaška reprezentacija U-17 BiH dobila je generalnog sponzora kompaniju Securitas BH d.o.o. koja će finansirati odlazak izabranika selektora Josipa Pandže na Svjetsko prvenstvo u Španiji koje se održava od 23. juna do 3. jula, piše bh. novinska agencija Patria.

Direktor Securitas BH Mirsad Ćatić kazao je da mu je čast što je ova kompanija izdvojila potrebna sredstva za kadetsku reprezentaciju.

- Mi jesmo mlada zemlja i vi ste je predstavili u najboljem svjetlu. Vi ste primjer budućnosti ove države i šaljete poruku da se rad isplati. Želim vam sve najbolje na SP i da donesete najbolji mogući rezultat – kazao je Ćatić.

Kao znak zahvalnosti, kapiten kadetske reprezentacije Džanan Musa uručio je dres sa svojim imenom Ćatiću te je potpisan i zvaničan ugovor o saradnji.

Dubravko Barbarić, generalni sekretar KS BiH zahvalio je na inicijativi kompanije Securitas BH da pomogne kadetskoj reprezentaciji da mogu u miru obaviti pripreme.  

- Kompanija Securitas i prije je pokazala svoju društvenu odgovornost i dalje je pokazuje. Još jednom moram istaći da Košarkaški savez BiH zavisi od sponzora – kazao je Barbarić. 

Preneseno sa portala NAP.

Izvještaj na portalu Klix.