Securitas security guard Las Vegas

Privatan stan - korisnik Emrić

Gospodin Eldar Emrić je naš dugogodišnji klijent kome pružamo usluge zaštite privatnog stana.

Primarna je procjena ugroženosti objekta

Pri obezbjeđenju svakog stana, kuće i drugog manjeg prostora u privatnom vlasništvu posvećuje se jednaka pažnja pri procjeni sigurnosnih rizika kao da je u pitanju veliki i zahtjevan objekat. Bez obzira na vrijednost koja se obezbjeđuje, Securitas nudi različite načine objezbjeđenja koji su cijenom prihvatljivi za razne korisnike.

Protuprovalni sistem povezan sa dojavnim centrom

Za našeg klijenta gospodina Emrića je ugrađen protuprovani sistem u njegovom stanu koji je spojen na dojavno-operativni centar. Prema ugovoru svaki alarmni događaj je upozorenje za dojavno-operativni centar da pošalje mobilni interventni tim i u isto vrijeme kontaktira gospodina Emrića i provjeri da li se slučajano radi o nepažnji korisnika. Na taj način se dvostruko obezbjeđuje izvršenje Securitasove ugovorne obaveze, a to je sačuvati svu imovinu klijenta od oštećenja ili krađe.

Polica osiguranja za sve klijente Securitasa

Ulaskom Securitasa u vlasništvo agencija iz AWG grupacije u BiH, omogućeno je proširenje usluge za sve klijente. Sada i svi klijenti čije stanove ili kuće obezbjeđuje Securitas BH imaju pravo na osiguranje od profesionalne odgovornosti i nadoknadu štete u visini do 10.000KM u slučaju da ne ispunimo sve obaveze koje su regulisane ugovorom.

*
*