1. septembar 2012

Svaka nova godina je novi poslovni izazov. Sektor razvoja u Securitas BH se trudi uvijek osmisliti nove proizvode kojima će zadovoljiti potrebe na tržištu.

U 2012 . godini, Securitas BH kroz svoje agencije na tržiše je plasirano dva nova proizvoda: S.O.S. Securitas i Rent Alarm. Proizvodi su imali svoje korisnike u 2013, a imate mogućnost naručiti instalaciju ovih proizvod i u 2014. godini.

Rent alarm

Rent Alarm je veoma praktičan prenosivi sistem koji se instalira za 10 minuta. Instaliran je u vašem stanu dok ste na putovanju, 10 dana ili više, ovisno o vašim potrebama. Deinstalacija također ne traje duže od 10 minuta. Sve dok je vaš stan zaštićen ovim alarmom, naši mobilni-interventni timovi preuzimaju obavezu da se nađu na lokaciji za kraće od 15 minuta. Ova usluga kao i sve druge usluge Securitasa uključuje policu osiguranja od profesionalne odgovornosti.

SOS Securitas

Zaštititi najmilije članove porodice je najvažnije za sve nas. Često nismo u prilici biti na raspolaganju osobama kojima je potrebna naša pomoć, stoga smo u Securitasu BH osmislili novi proizvod uz pomoć kojeg možete biti mirni, a brigu prepustiti nama. S.O.S. Securitas je proizvod koji je prvenstveno namjenjen licima koja žive sama, starijim ili bolesnim osobama kojima je potrebna pomoć.

Pozovite nas na broj telefona 1303 za više informacija.