New Yorker

Securitas u svom portfoliju ima niz maloprodajnih objekata koje obezbjeđujemo fizičkom zaštitom. Izdvajamo renomirani brend New Yorker čije prodajne objekte čuvaju uposlenici Securitas Agencije.

 

O klijentu

New Yorker sa svojih trenutno 959 poslovnica u čak 32 zemalja diljem Europe, jedna je od vodećih europskih modnih robnih kuća za mlade. Vlastiti brand i mnogobrojne kolekcije za mladu generaciju svjesnu modnih trendova, rezultat su dugogodišnjeg postojanja i rada. Uspjeh New Yorkera se temelji prvenstveno na kreativnim i timski orijentiranim suradnicima, koji uvijek djeluju angažirano i profesionalno. New Yorker Sarajevo BH d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu osnovan je 2008. godine. Do danas otvoreno je 8 poslovnica New Yorkera i to dvije poslovnice u Sarajevu, Zenici, Bijeljini, Banja Luci, Tuzli, Orasju, Mostaru i uskoru u Bihacu.

Zajednički nastup na tržištu

Vedran Ognjenović, voditelj prodaje, smatra da renomirani brendovi trebaju zajednički graditi svoju poziciju na tržištu, stoga su se odlučili za saradnju sa Securitasom. „Tom saradnjom dobijamo garanciju da iza Agencije Securitas stoji kvalitetna usluga koju garantira međunarodni ugled Securitasa,“ rekao je Ognjenović.

Fizička zaštita u maloprodaji 

Agencija Securitas pruža usluge fizičke zaštite u maloprodajnim objektima New Yorker. Za ove objekte  kao što su maloprodaja New Yorkera, odabiru se zaštitari koji imaju izražene vještine komunikacije. Posebna pažnja se obraća u obuci tih usposlenika kako bi znali se ophodtii sa kupcima u maloprodajnim objektima, te regaovati u situacijama kada je ugrožena imovina ili bezbjednost štićenog objekta. Securitas smatra da je privilegija imati zahtjevnog klijenta, jer samo tako može održati i unaprijediti kvalitetu svoje usluge.

*
*